Telos Telemontage logo

Larmtekniker sökes för Värmland

Telos Telemontage inriktar sig på att leverera brand- och säkerhetslösningar till företag, regioner och kommuner i Mellansverige. Vår samlade kompetens är bred med många års erfarenhet av att projektera, installera och underhålla larmanläggningar. Vi är en del av Prosero Security Group.

Om tjänsten

Vi söker dig som sätter kunden i fokus och värdesätter ett fritt arbete med möjlighet till eget ansvar. Du är nyfiken och tekniskt intresserad. Du är öppen, positiv och bidrar till ett trevligt arbetsklimat.

I jobbet ingår att installera och driftsätta nya brand- och säkerhetsanläggningar samt serva befintliga anläggningar. Dokumentation och viss administration ingår också i tjänsten. Personliga egenskaper är av stor vikt då du ska ingå i ett sammansvetsat teknikerteam. Då arbetet kräver daglig kundkontakt krävs att du behärskar det svenska språket väl både i tal och skrift.

Tidigare erfarenhet av servicejobb är meriterande. Referenser ska lämnas och kommer att kontaktas. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas före utsatt tid.

Företaget är säkerhetsklassat och utdrag från Polisens belastningsregister måste uppvisas före anställning. Körkort (B) krävs.

Sista ansökningsdag 31 maj.

Mer information om oss finns på www.telos-telemontage.se.

Ansökan med CV skickas till johanna.larsson@telos-telemontage.se

Eventuella frågor och funderingar angående tjänsten, kontakta Christoffer Lindstedt: tel.: 070-944 50 25

Hemsida Telos Telemontage.

Ansökan

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Genom att trycka på skicka godkänner du att vi lagrar informationen i formuläret för att kunna återkomma. Läs vår integritetspolicy