SSP Sikkerhet ansluter till Prosero

2020/11/12

Prosero Security Group fortsätter att växa strategiskt inom larm, övervakning och accesskontroll – och nu ansluter SSP Sikkerhet. Verksamheten har en stark ställning i Osloregionen och kommer att förstärka Proserogruppens förmåga och erbjudande.  

”Kai och hans team har byggt upp en fin verksamhet. Vi ser stora möjligheter till synergier när SSP kommer in i Prosero. Vi blir starkare, vårt gemensamma erbjudande blir både bredare och djupare”, säger Andreas Setting landschef Prosero Norge.

Verksamheten grundades 2007. Sedan starten har företaget fokuserat på leveranser till både privat- och företagsmarknaden inom larm, övervakning och access. Huvudkontoret ligger i Oslo och SSP Sikkerhet har 25 anställda.

”Vi har haft en betydande tillväxt de senaste åren och kommer med den nya ägarstrukturen att stärka vår position i en ständigt växande säkerhetsmarknad. Genom att bli en del av Prosero kommer SSP Sikkerhet att ha en nationell närvaro. Vi kommer därmed att kunna nå ut till fler kunder med fler tjänster. Vi har ett grymt starkt team och det här känns bra”, säger Kai Evjen, VD SSP Sikkerhet.

Som en del av Proserogruppen kommer SSP Sikkerhet att fortsätta vara en totalleverantör av säkerhetslösningar till primärt företagsmarknaden i Norge.

Alla nyheter