Sören Åhlén ny vd i Farsta Lås

2020/07/06

Prosero Security Group (”Prosero”) har rekryterat Sören Åhlén som vd för Farsta Lås. Sören Åhlén, med gedigen erfarenhet av säkerhetsteknik, kommer närmast från Täby kommun.

Sören Åhlén kommer närmast från roller som säkerhetssamordnare och säkerhetsspecialist respektive projektteknisk chef på Täby kommun, där han jobbat i åtta år, varav det sista som konsult och egenföretagare. Dessförinnan har han bland annat jobbat som säkerhetschef inom hotellkoncernen Radisson och som säkerhetssäljare på Certego.

”Mitt fokus har alltid varit säkerhetsteknik, jag brinner för att få ihop människa och teknik. Jag har suttit som beställare i många år nu, men jag dras ständigt tillbaka till den här sidan. Det är väldigt intressant att ha erfarenhet från både beställarsidan och entreprenörssidan. Då förstår man att beställaren inte alltid har sakkunskapen, och ser vilka möjligheter entreprenören har att ge underlag till kloka beslut. Farsta Lås är ett traditionellt lås- och larmföretag med stor potential. Det ska bli kul och spännande att jobba vidare med gänget och verksamheten. Kunder som får superservice kommer tillbaka, så jag tror att vi kommer att kunna göra skillnad”, säger Sören Åhlén.

Som en del av Prosero, Nordens ledande oberoende företag inom tekniska säkerhetstjänster, finns stora möjligheter att vidareutveckla respektive företag i linje med målgruppens behov och marknadens utveckling. Mikael Norlander, vd Prosero, är mycket nöjd med rekryteringen av Sören Åhlén:

”Torbjörn Rönning med medarbetare har under de senaste två åren gjort ett utomordentligt arbete med att ställa om Farsta Lås och skapa en stabil bas för fortsatt utveckling. Farsta Lås är ett fint bolag med en stor kundbas och ytterligare utvecklingspotential. Det känns därför roligt att få välkomna Sören till vd-rollen i Farsta Lås och att bli en del av Proserofamiljen”, säger Mikael Norlander, vd Prosero Security Group.

Torbjörn Rönning finns kvar i Farsta Lås som produktionschef, med fokus på försäljning, projekt och leverans.

Kontakt:

MIKAEL NORLANDER
VD, Prosero Security Group
mikael.norlander@prosero.com
+46-707 25 62 75

SÖREN ÅHLÉN
VD, Farsta Lås
soren.ahlen@farstalas.se
+46 70-601 05 45

Alla nyheter