Proserobolaget Lockit AS vinner kontrakt med Avinor

2022/08/29

Nu står det klart att Proserobolaget Lockit AS fick uppdraget att leverera lås och beslag till alla Avinors flygplatser i Norge.

Med stöd från de andra Proserobolagen i Norge kommer Lockit att leverera tjänster relaterade till lås och beslag. Avtalet träder i kraft i september och löper på två år med möjlighet till förlängning i upp till åtta år.

Raymond Dirk Hansen, vd för Proserobolaget Lockit, har lett arbetet med upphandlingen.

Lockit har tidigare levererat säkerhetslösningar till några av Avinors flygplatser. När Avinor valde att gå in i en gemensam upphandling för alla sina flygplatser kunde vi, med vår erfarenhet kombinerat med styrkan i Proseros stora nätverk, erbjuda dem den bästa lösningen. Nu vilar ett stort ansvar på våra axlar, och vi ser fram emot att ta oss an uppgiften, säger Raymond.

Vi är mycket stolta över att Avinor har valt Lockit som partner, säger Andreas Setting, Country Manager för Prosero Norge. Vi är extra stolta över att Avinor lyfte fram kvalitet som en avgörande faktor i sitt val. Avinor är en mycket viktig kund för alla Proseros bolag. På Prosero har vi byggt upp ett unikt nätverk av säkerhetsexperter och kan tillsammans hantera kunder med de mest komplexa och krävande säkerhetsbehov. Det nya avtalet visar att vi är på rätt väg.

Om Lockit AS

Lockit AS är en totalleverantör av säkerhetssystem som projekterar, levererar och monterar lås och beslag, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni, låssystem, trädörrar, ståldörrar och aluminiumdörrar, säkerhetslås och dörrautomatik samt andra mekaniska och elektroniska säkerhetsprodukter.

Om Prosero Security Group

Prosero är Nordens ledande leverantör av teknisk säkerhet med lång erfarenhet i branschen och stark lokal förankring på över 100 platser i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Prosero består av lokalt ledande säkerhetsverksamheter som förenar det mindre företagets närhet och snabbhet med den stora säkerhetsgruppens trygghet och digitala kunnande. Prosero tillhandahåller kompetens och levererar den ledande säkerhetstekniken anpassad för varje kund och applikation. Tjänsteerbjudandet inkluderar rådgivning, integration, drift, underhåll, service och övervakning av larm, passersystem, kamerasystem, lås och brandsäkerhet. Den samlade omsättningen uppgår till ca 3 miljarder kronor.

Kontakt

Raymond Dirk Hansen
VD Lockit AS
Mobil: +47 974 64 180
E-post: raymond@lockit.no

Andreas Setting
Country Manager Norge, Prosero Security Group
Mobil: +47 920 71 999
E-post: andreas.setting@prosero.com

 

Alla nyheter