Prosero växer och rekryterar Thomas Sann till tjänsten som regionchef i Norge

2023/05/10

Prosero har under kort tid vuxit snabbt och intresset från säkerhetsbolag att bli en del av gruppen ökar stadigt. Nu expanderar den norska organisationen genom rekryteringen av Thomas Sann, som blir regionchef i Norge.

– Det har funnits ett mycket stort intresse för tjänsten och nu är vi glada att välkomna Thomas som vår nya regionchef till Prosero-teamet, säger Andreas Setting, Country Manager Prosero Norge.

Thomas kommer tillsammans med Andreas Setting (Country Manager Norge) att ansvara för det övergripande finansiella och operativa resultatet för Proseros norska verksamhetsportfölj och arbeta nära Proseros verksamhetschefer för att optimera tillväxt och lönsamhet. Thomas kommer att fungera som ett stöd och uppmuntra initiativ som skapar värde och synergieffekter mellan verksamheterna.

– Thomas har en gedigen meritlista och erfarenheter från en rad nyckelspelare i branschen. Han är en resultatdriven, analytisk och inkluderande ledare med omfattande erfarenhet av säljledning, båda nationellt och internationellt. Hans utmärkta strategiska och analytiska förmåga och erfarenhet av att bygga team och långvariga samarbeten är precis vad Prosero efterfrågar, säger Andreas Setting.

Thomas kommer närmast från dormakaba Norge, där han ansvarat för partnerförsäljningen med dokumenterat goda resultat. I tidigare roller på RCO Security Norge, Siemens och UTC Fire & Security Norge har han ansvarat för marknadsstrategi, försäljningsstrategi och produktlanseringar.

– Proseros framgång är imponerande och det har varit spännande att följa den från sidlinjen. Men nu ser jag mycket fram emot att ta steget in i organisationen och bidra till den fortsatta tillväxtresan. I rollen som regionchef vill jag verka för att alla Proseros verksamheter fortsätter utvecklas individuellt såväl som tillsammans. Genom uppdraget kommer jag att få möjlighet att arbeta med frågor som jag brinner för, såsom relationer och samarbeten, samtidigt som jag kommer kunna bidra med min breda branscherfarenhet inom strategi, försäljning och marknadsfrågor, säger Thomas Sann.

Thomas tillträder tjänsten som regionchef den 1 juni 2023.


Prosero är norra Europas ledande leverantör av teknisk säkerhet med lång erfarenhet i branschen och stark lokal förankring på över 120 platser i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Prosero består av lokalt ledande säkerhetsverksamheter som förenar det mindre företagets närhet och snabbhet med den stora säkerhetsgruppens trygghet och digitala kunnande. Prosero tillhandahåller kompetens och levererar den ledade säkerhetstekniken anpassad för varje kund och applikation. Tjänsteerbjudandet inkluderar rådgivning, integration, drift, underhåll, service och övervakning av larm, passersystem, kamerasystem, lås och brandsäkerhet. Den samlade omsättningen uppgår till över 3,2 miljarder sek.

Kontaktperson

Andreas Setting
Country Manager Norway, Prosero
Mail: andreas.setting@prosero.com
Tel: +47 920 71 999

Alla nyheter