Prosero förvärvar Nordjysk Låseteknik A/S

2021/10/01

Från och med den 1 oktober 2021 kommer Nordjysk Låseteknik A/S att ingå i Prosero Security Group. Nordjysk Låseteknik integreras i det rikstäckande säkerhetsföretaget ACTAS A/S, som har varit en del av Prosero sedan 2019. I och med detta kan kompetenser och faciliteter utnyttjas och skapa synergi.

Nordjysk Låseteknik A/S är ett traditionsrikt specialföretag som är känt för bra hantverk och god kundservice i hela regionen: ”Som professionella låssmeder har vi genom åren löst många säkerhetsuppgifter för både företag, privatpersoner och offentliga verksamheter”, säger John Berg, som är ägare av Nordjysk Låseteknik A/S.

ACTAS och Prosero välkomnar tillökningen i familjen: ”Det blir en stärkning av vår mekaniska säkerhetsavdelning, som har utvecklats snabbt de senaste åren”, säger Jørgen B. Kronborg, VD för ACTAS A/S. ”Vi ser fram emot att utöka och marknadsföra avdelningen med de kompetenser vi får, så John och de andra duktiga medarbetarna är mycket välkomna i teamet”, säger en glad VD.

ACTAS A/S är rikstäckande med försäljnings- och serviceavdelningar i Ålborg, Århus, Skive, Fredericia, Köpenhamn och Hårlev, och företaget har ett eget utvecklings- och projekteringscenter.


Prosero är Nordens ledande leverantör av teknisk säkerhet med lång erfarenhet i branschen och stark lokal förankring på 90 platser i Sverige, Norge, Danmark och Finland

Prosero består av lokalt ledande säkerhetsverksamheter som förenar det mindre företagets närhet och snabbhet med den stora säkerhetsgruppens trygghet och digitala kunnande. Prosero tillhandahåller kompetens och levererar den ledande säkerhetstekniken anpassad för varje kund och applikation. Tjänsteerbjudandet inkluderar rådgivning, integration, drift, underhåll, service och övervakning av larm, passersystem, kamerasystem, lås och brandsäkerhet. Prosero finns på 53 platser i Sverige, 26 platser i Norge, 6 platser i Danmark och 5 platser i Finland. Den samlade omsättningen uppgår till över 2 000 MSEK.

Kontaktpersoner:

Fredrik Gren
VD, Prosero Security Group AB
fredrik.gren@prosero.com
+46 705 116 499

Jørgen B. Kronborg
VD, ACTAS A/S
jbk@actas.dk
+45 408 083 84

John Berg
VD och ägare, Nordjysk Låseteknik A/S
john@bergjensen.dk
+45 201 687 88

Alla nyheter