Norsk Brannvern ansluter till Prosero

2020/12/15

Prosero Security Group fortsätter att växa strategiskt inom brandskydd, och nu ansluter Norsk Brannvern som tillhandahåller brandinspektioner och brandutrustning främst till bostadsrättsföreningar i Norge och med en ledande ställning i flera regioner. 

”Norsk Brannvern blir med sin starka kultur, innovativa kunderbjudanden och hög grad av abonnemangstjänster ett mycket spännande tillskott till vår verksamhet i Norge”, säger Mikael Rahm, tf koncernchef Prosero.

Norsk Brannvern grundades den 17 april 2002. Verksamheten har sitt huvudkontor och lager i Mjöndalen utanför Oslo och omsätter ca 50 mNOK. Merparten av arbetet utförs av Oslo-avdelningen, med kontor i Storo. Norsk Brannvern har även avdelningar i Bergen, Östfold, Kristiansand och Trondheim.

”Det handlar om att sätta brandskyddet i fokus och vi har höga ambitioner här med vår verksamhet. Vi valde Prosero eftersom de känns som helt rätt partner för oss att nå våra mål som en ledande aktör i framtidens säkerhetslandskap”, kommenterar Geir Mathisen, VD Norsk Brannvern.

Alla nyheter