Nielsen Sikring

Nielsen Sikring i Danmark blir en del av Prosero Security Group

2023/07/18

Prosero fortsätter den positiva utvecklingen i Danmark och förvärvar Nielsen Sikring, med huvudkontor i Fredrikshamn. Nielsen Sikring är integrerat i det rikstäckande säkerhetsföretaget ACTAS A/S, som sedan 2019 ingår i Prosero.

Nielsen Sikring grundades 2010 av Søren Nielsen och har sedan dess servat flera stora och rikstäckande kunder med ett komplett utbud av säkerhetslösningar, inklusive larm, passersystem och kameraövervakning. Med skickligt hantverk, fokus på kvalitet och hög servicenivå under många år har Nielsen Sikring lyckats bygga upp en lojal kundkrets, vilket har skapat en imponerande tillväxt. Det gångna året omsatte man nästan 10 miljoner danska kronor.

De 4 anställda i Nielsen Sikring är specialister inom sina områden och betjänar kunder över hela Danmark.

– Jag är mycket glad över att vi har lyckats stärka Nielsen Sikrings utvecklingsmöjligheter genom ett samarbete med Prosero och Actas, säger Søren Nielsen. Avtalet om att bli en del av Prosero-koncernen säkerställer att vi framöver har tillgång till de nödvändiga resurser och kompetenser som våra kunder och den ständigt ökande efterfrågan kräver. Vi ser fram emot att fortsätta och utöka vårt nära samarbete med våra goda stamkunder.

– Nielsen Sikring är ett välskött säkerhetsföretag med mycket hög servicenivå, vilket passar Prosero perfekt, säger Jørgen Kronborg, Prosero Danmark. Jag är övertygad om att både anställda och kunder kommer att bli väl integrerade i ACTAS och att vi tillsammans kan nå stora framgångar i framtiden.


Prosero är norra Europas ledande leverantör av teknisk säkerhet med lång erfarenhet i branschen och stark lokal förankring på över 130 platser i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Prosero består av lokalt ledande säkerhetsverksamheter som förenar det mindre företagets närhet och snabbhet med den stora säkerhetsgruppens trygghet och digitala kunnande. Prosero tillhandahåller kompetens och levererar den ledade säkerhetstekniken anpassad för varje kund och applikation. Tjänsteerbjudandet inkluderar rådgivning, integration, drift, underhåll, service och övervakning av larm, passersystem, kamerasystem, lås och brandsäkerhet. Den samlade omsättningen uppgår till över SEK 3,5 miljarder.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jørgen Kronborg
Prosero Danmark
E-post: jorgen.kronborg@prosero.com
Tel: +45 4080 8384

Søren Nielsen
Nielsen Sikring ApS
E-post: sn@nielsensikring.dk
Tel: +45 2428 8001

Alla nyheter