KanLås ansluter till Prosero Security Group

2023/01/04

Låssmeden KanLås AB ansluter till Prosero Security Group. Prosero får därigenom tillskott i gruppen av ytterligare ett expansivt säkerhetsföretag samt geografisk närvaro på ytterligare orter i Mellansverige.

KanLås har ett brett kunderbjudande inom säkerhet. Med närvaro i Hudiksvall, Ljusdal, Bollnäs och Söderhamn har företaget en stark marknadsposition i Hälsingland.

”KanLås har haft en stark utveckling de senaste åren och vi ser väldigt positivt på framtiden. Genom att ansluta till Prosero förbättrar vi ytterligare våra förutsättningar att utveckla vårt tjänsteutbud och möta efterfrågan från våra kunder. Vi behåller det lokala ledarskapet och fortsätter att erbjuda den höga servicenivå som våra kunder är vana vid. Genom samarbeten med andra duktiga bolag inom Prosero skapar vi en ännu starkare plattform som kommer att gynna våra kunder”, säger Niklas och Johan Karlsson vid KanLås.

”Vi är mycket glada att kunna välkomna KanLås till Prosero. Det är ett bolag med högt driv som kommer bidra med leveranser av högsta kvalitet i ett område där Prosero tidigare inte haft lokal närvaro. KanLås duktiga medarbetare och inställning att ge högsta service ligger helt i linje med Proseros”, säger Ragnar Thulin vid Prosero.

Om Prosero Security Group

Prosero är Nordens ledande leverantör av teknisk säkerhet med lång erfarenhet i branschen och stark lokal förankring på över 100 platser i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Prosero består av lokalt ledande säkerhetsverksamheter som förenar det mindre företagets närhet och snabbhet med den stora säkerhetsgruppens trygghet och digitala kunnande. Prosero tillhandahåller kompetens och levererar den ledande säkerhetstekniken anpassad för varje kund och applikation. Tjänsteerbjudandet inkluderar rådgivning, integration, drift, underhåll, service och övervakning av larm, passersystem, kamerasystem, lås och brandsäkerhet. Den samlade omsättningen uppgår till ca 3 miljarder kronor.

Kontaktpersoner

Ragnar Thulin
Landschef, Prosero
Mail: ragnar.thulin@prosero.com
Tel: +46 72 559 37 13

Johan Karlsson
Låssmeden Kanlås Säkerhetspartner
Mail: Johan.Karlsson@kanlas.se
Tel: +46 70 165 25 14

Alla nyheter