Prosero växer i öst

2020/12/01

Avain-Asema ansluter till Prosero och blir en solid och välkommen förstärkning i Helsingfors. Den anrika låssmeden erbjuder lås- och säkerhetstjänster till företagsmarknaden och privatkunder i den finska huvudstaden med omnejd.

”Våra kunder vill ofta ha den senaste tekniken i hundra år gamla vackra byggnader. Det är inte alltid enkelt. Ända sedan vi startade har vi haft ambitionen att vara bäst på det vi gör, och utgå från varje unik kunds behov. Som en del av Prosero får vi mer resurser för att serva våra kunder på absolut bästa sätt. Det gäller att ha både bredd och djup i dagens säkerhetslandskap”, kommenterar Jyri Aho tillträdande VD för Avain-Asema.

Avain-Asema grundades 1968 och är ett certifierat lås- och säkerhetsföretag med AAA-rating. Företaget har 26 anställda och har butiken i centrala Helsingfors. Verksamheten har störst fokus på befintliga fastighetsbestånd och levererar tjänster med hög grad av hantverksskicklighet. Avain-Asemas grundvärderingar är att hålla hög servicenivå samt att alltid lyssna till kunden.  

”Vår ambition är att vara den ledande aktören inom teknisk och mekanisk säkerhet i hela Norden. Vi ser med stor spänning och nyfikenhet på den finska marknaden eftersom det sker mycket teknikutveckling här. När det gäller just tekniken och digitaliseringen har vi nog bara sett början, och installatörs- och integratörsområdet blir bara mer avgörande för var dag som går”, säger Proseros tf VD Mikael Rahm.

Avain-Asema har fortfarande kvar en handfull kundrelationer från starten för över 50 år sedan. Nu börjar ett nytt kapitel för Helsingfors-företaget där långa kundrelationer, hantverksskicklighet och starka värderingar kommer alltjämt vara grunden för verksamheten.

Alla nyheter