All-Round förstärker Prosero i Skåne

2020/12/07

All-Round Låsservice ansluter till Prosero och stärker därmed vår position inom låslösningar i Skåne, framför allt i Malmö och Lund.  

”Vi ser förvärvet av All-Round som en fantastisk möjlighet att möta komplexa kundbehov i hela Skåneregionen, genom samarbete med övriga Proserobolag blir vårt kunderbjudande starkare”, kommenterar Mikael Rahm, tf VD Prosero.

Familjeföretaget All-Round är baserat i centrala Lund och grundades år 1968. Idag drivs bolaget av Magnus Janusz i andra generationen, och sonen Andreas Janusz. Företaget är främst specialiserat på säkerhetslösningar inom elektroniska och mekaniska lås, samt tillträdessystem och dörrautomation.

”Jag tror att det här kommer att bli jättebra, för både oss och våra kunder. Förhoppningsvis kommer vi att kunna bidra med vår kompetens inom framför allt lås, och jag ser också att vi kommer att kunna utveckla vissa delar som vi jobbar med idag. Dessutom kommer vi att bli ännu mer relevanta för kunder som har ett mer omfattande behov än vad vi kunnat möta tidigare när vi blir en del av Prosero”, säger Magnus Janusz, vd All-Round (till höger på foto).

”Det här känns väldigt positivt, och jag tror att det här är helt rätt utveckling för oss för att komma vidare. För oss som litet bolag ser vi detta som en möjlighet att gå in på andra marknader. Vi vill lyfta oss en nivå och som en del i Prosero kommer vi in med helt ny kraft i ryggen”, säger Andreas Janusz, All-Round (till vänster på foto).

Alla nyheter