Pacom Systems i utökat samarbete med Zenita Security

Zenita AB som är en del av koncernen Prosero Security breddar sitt erbjudande genom ett utökat samarbete med Pacom. Zenita arbetar idag med ett begränsat antal leverantörer för överordnade säkerhetssystem, där Pacom är en av dessa specifikt utvalda aktörer.

– Vi är väldigt glada för de utökade samarbetet med Zenita och bolagen i koncernen Prosero Security,  Detta bidrar till att Pacoms överordnade säkerhetsplattform Unison får en ökad tillgänglighet på marknaden genom flera certifierade partners, säger Håkan Björkman, Försäljningschef på Pacom.

Genom tätt samarbete mellan systerbolagen kommer Zenita tillhandahålla Pacoms hela produktportfölj till Prosero Security koncernen. Zenita som under senaste åren byggt upp en gedigen erfarenhet ifrån flera större framgångsrika Unison installationer, kommer att ansvara för uppbyggnaden av kompetens samt logistik och distribution hos systerbolagen.

– Tillsammans med våra systerbolag kan vi med detta utökade samarbete nå ut på flera orter i landet. Den välkända Unison-plattformen utvecklas ständigt med nya gränssnitt och smarta funktioner. Samarbetet med Pacom är därför mycket viktigt för vår framtida strategi, kommenterar Lars Lundgren, VD på Zenita Security.

Nyheter

Begelås går med i Prosero Security

Begelås som är en auktoriserad lås och säkerhetsentreprenör väljer att gå med i Prosero Security. Därmed stärker Prosero sin position ytterligare som ledandande säkerhetsleverantör i Stockholmsregionen. Begelås grundades 1945 och har butik samt verkstad i Vasastan,...

läs mer

Prosero Security

Styrelsens säte: Stockholm
Haukadalsgatan 5,
164 40 Kista
Växel: +46 8 13 29 00

info@prosero.com
Organisationsnummer 559108-3745